Diamantwijk in Antwerpen illustratiebeeld.
Volledig scherm
Diamantwijk in Antwerpen illustratiebeeld. © dirk laenen

50 miljoen euro aan diamanten in beslag genomen

AntwerpenBij verschillende invallen rond Antwerpen is zowat 50 miljoen euro aan diamanten in beslag genomen om de schulden van Eurostar Diamond Traders NV terug te vorderen. Dat bericht het financiële nieuwsagentschap Bloomberg op basis van anonieme bronnen. Het parket bevestigt dat er diverse dossiers en onderzoeken lopen tegen het bedrijf, maar zegt dat er momenteel niks over inbeslagnames te melden valt.

  1. Het begon als klein wondje maar eindigde met beenamputatie: “Toen ik 40°C koorts had, plakten ze er gewoon pleister over”
    PREMIUM

    Het begon als klein wondje maar eindigde met beenamputa­tie: “Toen ik 40°C koorts had, plakten ze er gewoon pleister over”

    Op 13 maart veranderde het leven van Sofie Van Hoof (41) uit Deurne voorgoed: de diabetespatiënte moest haar been laten amputeren door een voetwonde. Om een prothese en allerlei aanpassingen in huis te kunnen betalen, startte de tante van Sofie een crowdfunding. “Waarom ben ik niet sneller geholpen? Maar bon, het is nu zo: mijn been is eraf, ik moet verder”, aldus Sofie.
    Antwerpen