Jolan Fund werd veroordeeld voor aanranding, aanzetten tot ontucht van minderjarigen, valsheid in geschrifte en gebruik, oplichting en mensenhandel.
Volledig scherm
Jolan Fund werd veroordeeld voor aanranding, aanzetten tot ontucht van minderjarigen, valsheid in geschrifte en gebruik, oplichting en mensenhandel. © RV

5 jaar cel voor voetbalmanager voor aanranden tiental jeugdspelers: man (26) moet tien jaar ter beschikking van justitie blijven

Antwerpen/RoeselareJolan Fund (26) uit Berchem, de gewezen sportief manager van tweedeklasseclub SV Roeselare, is door het hof van beroep veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf voor de aanranding van een tiental jeugdspelers van verschillende voetbalploegen. De straf is lager dan in eerste aanleg. Wel moet Jolan Fund zich na zijn verblijf in de gevangenis tien jaar ter beschikking houden van justitie. 

  1. Jan Jambon “bezorgd” over vertrek artistiek directeur bij KMSKA
    Antwerpen

    Jan Jambon “bezorgd” over vertrek artistiek directeur bij KMSKA

    Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon heeft aan het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen (KMSKA) zijn “bezorgdheid meegegeven” over het vertrek van kersvers artistiek directeur Jacqueline Grandjean. De N-VA-minister wil met het museum in gesprek gaan over de artistieke visie en over de beslissing om in aanloop naar de grote heropening in september 2022 niet op zoek te gaan naar een nieuwe artistiek directeur.