De Marokkaanse nationale ploeg stoot door naar de achtste finales en dat wordt gevierd.
Volledig scherm
PREMIUM
De Marokkaanse nationale ploeg stoot door naar de achtste finales en dat wordt gevierd. © Jasper Van Der Schoot

35 arrestaties na WK-winst Marokko: ‘buurtvaders’ voorkomen dat confrontatie tussen jongeren en politie echt uit de hand loopt

AntwerpenMarokko won zijn WK-match tegen Canada en gaat zo door naar de achtste finales. In Antwerpen kwamen supporters - net zoals bij de vorige wedstrijd - massaal op straat om de overwinning te vieren. Het feest verliep grotendeels zonder problemen, maar net als zondag waren er ook nu weer heethoofden aanwezig. De rol van enkele ouderen en buurtvaders was cruciaal om een confrontatie met de politie te vermijden. “Als we niets hadden gedaan, was er waarschijnlijk wel iets gebeurd”.

  1. Wie ‘sliploos’ naar deze Antwerpse Eroticabeurs komt, mag gratis binnen: “Mannen voelden zich erdoor gediscrimineerd”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Wie ‘sliploos’ naar deze Antwerpse Erotica­beurs komt, mag gratis binnen: “Mannen voelden zich erdoor gediscrimi­neerd”

    Drie expohallen vol erotisch plezier en een hoofdpodium versierd met 50.000 snoepjes: komend weekend start de grootste eroticabeurs van het land in de Antwerp Expo. “Een leuk extraatje voor koppels die een weekendje naar een erotisch speellandje willen gaan”, verklaart de organisatie, die tot 15.000 bezoekers verwacht. Wie vrijdag langskomt, kan zelfs gratis binnen door zijn of haar onderbroek simpelweg thuis te laten. Maar wie controleert dat dan? En hoe komt men best gekleed?