Politiezone Antwerpen
Volledig scherm
© Politiezone Antwerpen

26-jarige vrouw gooit drugs weg tijdens controle

AntwerpenEen vrouw die zich verdacht had gedragen in het verkeer en een positieve drugstest aflegde, bleek zich bezig te houden met drugshandel. Toen ze dinsdag van de politie vluchtte, gooide ze een zak met een grote hoeveelheid cannabis in weg. 

 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’
 2. ZOMERREEKS. De plezantste pleintjes van 't stad, met Tanguy Ottomer: “Op het Mechelseplein spreken mensen je aan met je voornaam”
  PREMIUM
  Antwerpen

  ZOMERREEKS. De plezantste pleintjes van 't stad, met Tanguy Ottomer: “Op het Mechels­eplein spreken mensen je aan met je voornaam”

  De winter, lente of herfst uw favoriete seizoen? Wij weten wel beter: ieders hart maakt een sprongetje op 21 juni. Om de zomer te vieren, gingen wij op pad met stadsgids Tanguy Ottomer om — telkens met een frisse pint vanop een terrasje — de geheimen over de zes plezantste pleintjes van ‘t stad te onthullen. Deel 5: het Mechelseplein.