Tour Amical rijdt met ‘Ah’mical’ na een sabbatjaar door corona weer richting woestijn met bijna 250 classic cars.
Volledig scherm
Tour Amical rijdt met ‘Ah’mical’ na een sabbatjaar door corona weer richting woestijn met bijna 250 classic cars. © Tour Amical

250 oldtimers van Antwerpse Tour Amical trekken naar Marokko

AntwerpenDe Antwerpse vereniging Tour Amical, met hoofdzetel in Deurne, vertrekt woensdag met bijna 500 Belgische autoliefhebbers naar Marokko. Het oldtimerkonvooi rijdt na een sabbatjaar door corona weer richting woestijn met bijna 250 classic cars. “Corona houdt ons niet thuis. We troffen alle mogelijke maatregelen.”

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. BASF wil “zo dicht mogelijk tegen 2030” van Antwerpen eerste klimaatneutrale site maken
  Antwerpen

  BASF wil “zo dicht mogelijk tegen 2030” van Antwerpen eerste klimaatneu­tra­le site maken

  De Duitse chemiegigant BASF wil van zijn Antwerpse productiesite, de tweede grootste in de wereld, de eerste klimaatneutrale site binnen de groep maken. Momenteel is de site in Antwerpen goed is voor ongeveer 3 procent (!) van het totale elektriciteitsverbruik in België. De plannen werden woensdag nog eens in de verf gezet tijdens het bezoek van koning Filip en koningin Mathilde aan de hoofdzetel van BASF in het Duitse Ludwigshafen.