Tour Amical rijdt met ‘Ah’mical’ na een sabbatjaar door corona weer richting woestijn met bijna 250 classic cars.
Volledig scherm
Tour Amical rijdt met ‘Ah’mical’ na een sabbatjaar door corona weer richting woestijn met bijna 250 classic cars. © Tour Amical

250 oldtimers van Antwerpse Tour Amical trekken naar Marokko

AntwerpenDe Antwerpse vereniging Tour Amical, met hoofdzetel in Deurne, vertrekt woensdag met bijna 500 Belgische autoliefhebbers naar Marokko. Het oldtimerkonvooi rijdt na een sabbatjaar door corona weer richting woestijn met bijna 250 classic cars. “Corona houdt ons niet thuis. We troffen alle mogelijke maatregelen.”

  1. Minstens 1 persoon zwaargewond na steekpartij in nachtwinkel op Kiel, dader nog op de vlucht: “Ik probeerde hem tegen te houden, maar hij kon zich loswringen”
    Antwerpen

    Minstens 1 persoon zwaarge­wond na steekpar­tij in nachtwin­kel op Kiel, dader nog op de vlucht: “Ik probeerde hem tegen te houden, maar hij kon zich loswringen”

    In een nachtwinkel aan de Boomsesteenweg, op het Antwerpse Kiel, is zaterdagmiddag minstens 1 persoon gewond geraakt na een steekpartij. De man is met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. De dader is momenteel nog voortvluchtig, maar een getuige kon helder beschrijven wat er gebeurd was. “Voor hetzelfde geld had hij mij ook neergestoken.”