Volledig scherm
© Lokale Politie Antwerpen

20-jarige verstopt drugs in sok

Een politiepatrouille van het wijkteam Zuid reed dinsdagmiddag door de Camille Huysmanslaan op het Kiel. Rond half vier viel het oog van de inspecteurs op een man die onderuit gezakt zat in zijn voertuig en druk bezig was met zijn mobiele telefoon. Toen de politie de man aansprak, gedroeg hij zich opmerkelijk waardoor een verdere controle aangewezen leek. Bij het aftasten van de man werd een sok gevonden waarin drugs verstopt zaten. De man had ook een som geld op zak. Naar aanleiding van die vaststellingen werd er overgegaan tot een huiszoeking bij de verdachte thuis in Boom. Daar werden verpakkingsmateriaal voor drugs gevonden, een specifieke weegschaal, cocaïne en zakken nieuwe merkkledij. De verdachte van twintig jaar werd gearresteerd en is voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die heeft hem aangehouden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Toch geen daad van vandalisme: verdwenen straatnaamborden ‘Jodenstraat’ verwijderd voor gevelrenovatie

    Toch geen daad van vandalisme: verdwenen straatnaam­bor­den ‘Joden­straat’ verwijderd voor gevelreno­va­tie

    De verwijderde straatnaamboorden van de Jodenstraat aan de Wapper zijn dan toch geen daad van vandalisme. Meer dan waarschijnlijk werden de bordjes onlangs verwijderd toen de gevel werd gerenoveerd. “Het verdwijnen van de bordjes is me al in het najaar van 2018 opgevallen, ik heb toen onmiddellijk de diensten gevraagd dit te onderzoeken. Ik ben blij dat hier geen misverstand over kan groeien en dat de straatnaambordjes netjes weer terughangen”, vertelt districtsschepen Straatbeeld Samuel Markowitz. Sinds deze middag zijn de naamborden opnieuw aan de gevel bevestigd.
  2. Jongeman (19) op elektrische step lichtgewond na knal tegen wagen

    Jongeman (19) op elektri­sche step lichtge­wond na knal tegen wagen

    In de Abdijstraat op het Kiel vond donderdagavond een aanrijding plaats tussen een auto en een negentienjarige man op een elektrische step. De man op de step reed richting Sint-Bernardsesteenweg. Ter hoogte van het kruispunt met de Zandvlietstraat botste hij op een wagen die in de richting van de De Bosschaertstraat reed. De 74-jarige bestuurder van de wagen had voorrang van rechts en had de man op de step niet opgemerkt, omdat deze aan de linkerkant van de rijbaan reed. Deze ging er verkeerdelijk van uit dat hij zich op een voorrangsweg bevond. De wagen was stevig geblutst maar wel nog rijvaardig, de step was helemaal kapot. De jongeman raakte slechts lichtgewond bij de aanrijding.