Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Politiezone Antwerpen

16-jarige jongen levert cocaïne met bromfiets

AntwerpenHet voorbije weekend arresteerde de politie drie dealers van 16, 19 en 28 jaar. Er werd in totaal 9.900 euro cash gevonden bij de verdachten. Het geld en de drugs werden in beslag genomen.

 1. Antwerpse haven zet recordjaar neer, havenbestuur is bezorgd over 2022: “Verstoorde aanvoer van schepen en nijpend tekort aan dokwerkers”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerpse haven zet recordjaar neer, havenbe­stuur is bezorgd over 2022: “Verstoorde aanvoer van schepen en nijpend tekort aan dokwerkers”

  Eerst het goede nieuws: met net geen 240 miljoen ton goederen heeft de Antwerpse haven in 2021 het vorige record uit 2019 nipt naar de archieven verwezen. Maar 2022 wordt volgens Antwerps haventopman Jacques Vandermeiren een enorme uitdaging. “Er zijn te weinig havenarbeiders om de pieken in de onregelmatige trafiek op te vangen. Bovendien kijk ik ongerust naar de situatie in China, waar virusuitbraken tot vertragingen leiden in de havens.”
 2. Doe je aan Dry January of Tournée Minérale? Bartender Didier van cocktailbar Dogma deelt zijn favoriete alcoholvrije cocktail
  Martini

  Doe je aan Dry January of Tournée Minérale? Bartender Didier van cocktail­bar Dogma deelt zijn favoriete alcohol­vrije cocktail

  Achter de bar van zijn internationaal gerenommeerde cocktailbar Dogma schudt Antwerpenaar Didier Van den Broeck al meer dan 8 jaar de coolste creaties uit z’n cocktailshaker. De voorbije maanden zag hij het succes van mindful aperitieven toenemen: klinken met een drankje, maar dan zonder alcohol. Met Martini Vibrante, de nieuwste alcoholvrije variant in het Martini-assortiment, maakt hij een ‘Mindful Marti’. “Met een smaakvol alcoholvrij alternatief brengen we die crazy roaring twenties van vorig jaar in balans.”