Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © rv

14 sluikstorters geïdentificeerd in Merksem: “Ze riskeren een fikse boete”

AntwerpenDe politie heeft woensdag een groot aantal sluikstorten vastgesteld in Merksem. Door aanwijzingen in de rommel kon de identiteit van 14 sluikstorters achterhaald worden.

  1. Na moeilijke jeugd haalt Simon (26) alles uit de kast om zesdejaars avond van hun leven te bezorgen: “Jongeren verdienen een memorabel einde van hun tijd op de middelbare school”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Na moeilijke jeugd haalt Simon (26) alles uit de kast om zesdejaars avond van hun leven te bezorgen: “Jongeren verdienen een memorabel einde van hun tijd op de middelbare school”

    Een middelbaar diploma heeft hij niet op zak, al weerhoudt dat Simon Ooms (26) niet om zich feest na feest opnieuw te ontpoppen als heus ondernemer. Na zijn succesvol 100 dagen festijn in april verzamelen 2.500 zesdejaars zich vrijdag opnieuw in Ikon om het einde van hun middelbare schoolcarrière te vieren. Een periode die hij door een moeilijke thuissituatie het liefst zelf vergeet, maar een plaats heeft kunnen geven: “Ik had door een gebrek aan opvoeding een totaal verkeerd beeld van de maatschappij, maar dat heb ik overwonnen.”