Politiezone Antwerpen
Volledig scherm
© Politiezone Antwerpen

13 GAS-pv’s uitgedeeld tijdens toezicht in burger

AntwerpenHet wijkteam van de Junostraat heeft afgelopen zondag 13 GAS-pv’s opgesteld voor uiteenlopende verkeersinbreuken. De controles werden gedaan door inspecteurs in burger. 

 1. Antwerpse brengt eigen wijnen op de markt: “Wijn is het mooiste product ter wereld”
  Antwerpen

  Antwerpse brengt eigen wijnen op de markt: “Wijn is het mooiste product ter wereld”

  De Antwerpse Isabeau Sas (34) heeft een passie voor wijn. Dat bewees ze al toen ze in 2016 startte met Our Daily Bottle, een wijnabonnement waarbij je maandelijks je flessen in de brievenbus krijgt. Nu brengt ze ook haar eigen wijnen op de markt. De wijn Baba Yetu maakte ze samen met haar vader op hun eigen wijndomein in Zuid-Afrika, de wijn Holy Water wordt gemaakt in Carcassonne. “Ik wil wijn weer hip maken bij millennials”, aldus Isabeau.
 2. Met slangen van 600 meter lang tussen Schelde en kathedraal: brandweer leert op indrukwekkende wijze hoe wij Notre Dame-drama kunnen verhinderen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Met slangen van 600 meter lang tussen Schelde en kathedraal: brandweer leert op indrukwek­ken­de wijze hoe wij Notre Da­me-dra­ma kunnen verhinde­ren

  De Brandweer Zone Antwerpen heeft zondagmorgen een grootschalige brandweeroefening gehouden aan de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Er werd onder meer geoefend om een een grootwatertransport aan te leggen van de Schelde tot aan het mooiste en bekende monument in de Antwerpse binnenstad waar een fictieve dakbrand woedde. “Als daar ooit echt iets gebeurt, moeten de vele brandweerlieden een geoliede machine vormen.”