De 104-jarige Maria 'Moeke' Verstrepen, dochter Mieke, schoonzoon Emiel en Rudi (medewerker van het Rivierenhof) aan de spiegelvijver van het Rivierenhof.
Volledig scherm
De 104-jarige Maria 'Moeke' Verstrepen, dochter Mieke, schoonzoon Emiel en Rudi (medewerker van het Rivierenhof) aan de spiegelvijver van het Rivierenhof. © Provincie Antwerpen

104 jaar, maar nog elke dag rondje in het Rivierenhof: “Hét recept voor een lang en gezond leven”

Het Rivierenhof in Deurne krijgt al jarenlang een opvallende gast op bezoek. Maria ‘Moeke’ Verstrepen, met haar 104 lentes de oudste inwoner van Deurne, maakt dagelijks een rondje in het provinciaal park. Dat doet ze samen met dochter Mieke en schoonzoon Emiel, bij wie ze sinds enkele jaren is gaan inwonen.

0 reacties

  1. Chatberichten nekken criminelen die aanslagen pleegden voor drugsmilieu: “Schiet uw magazijn leeg op de deur, en stuur foto als bewijs”
    PREMIUM

    Chatberich­ten nekken criminelen die aanslagen pleegden voor drugsmili­eu: “Schiet uw magazijn leeg op de deur, en stuur foto als bewijs”

    Deurne stond eind augustus 2020 in rep en roer na maar liefst zeven aanslagen met granaten en kalasjnikov. Burgemeester De Wever stuurde zijn Bearcat en veel politie de straat op. De daders bleven onvindbaar. Tot de chatdienst Sky ECC werd gekraakt, en de berichtjes de speurders naar de criminelen leidden. Hoofdverdachte Mohamed El H. riskeert 6 jaar cel.