Het gebouw van telecombedrijf Nokia in Antwerpen.
Volledig scherm
Het gebouw van telecombedrijf Nokia in Antwerpen. © Foto Laenen

104 banen bedreigd bij Nokia Bell in Antwerpen

Bij telecombedrijf Nokia Bell in Antwerpen worden 104 jobs geschrapt. Dat is dinsdag aangekondigd op een bijzondere ondernemingsraad, bevestigt de christelijke vakbond ACV Puls. De nieuwe ontslagronde komt er nadat er in 2019 ook al 107 jobs verloren gingen.

  1. Antwerpse jeugdfilmorganisatie JEF start met Toekomstmakers, een reizende filmstudio met onder anderen Anuna De Wever en Chrostin

    Antwerpse jeugdfilm­or­ga­ni­sa­tie JEF start met Toekomstma­kers, een reizende filmstudio met onder anderen Anuna De Wever en Chrostin

    De Antwerpse jeugdfilmorganisatie JEF strijkt binnenkort neer in scholen met hun project Toekomstmakers. Met dit educatief traject willen ze kinderen hun eigen toekomst laten vormgeven door middel van workshops en een mobiele filmstudio. Via een onlineplatform krijgen ze bovendien advies van Anuna De Wever, Chrostin, Jelle Mels, Caroline Vrijens, Mo Bakker en Bebel Tshiani Baloji.
  2. Derde Butcher’s Store opent op Zuid: “Ambachtelijke slagerij ontbrak hier nog”

    Derde Butcher’s Store opent op Zuid: “Ambachte­lij­ke slagerij ontbrak hier nog”

    Na de Butcher’s Store in Hove en die in de Antwerp City Brewery, opent meesterslager Luc De Laet zijn derde zaak in de Museumstraat op het Antwerpse Zuid. Het woord ‘luxeslager’ in de mond nemen, is niet overdreven: naast vers kwaliteitsvlees vind je er ook bereide gerechten, een goede fles wijn of tapas. “Je kan gerust wat minder vlees eten, als het maar béter vlees is”, klinkt het bij slager De Laet.