Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

100.000 euro en drugs geconfisqueerd bij controles van handelszaken

AntwerpenTijdens een gecoördineerde actie met verschillende partners, waaronder de Douane, de stadsdiensten en de RVA werden in Deurne en Antwerpen enkele handelszaken gecontroleerd door de Antwerpse politie en het KALI-team. Daarbij konden agenten in totaal ruim 100.000 euro cash geld in beslag nemen. Vier verdachten werden gearresteerd.

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Groen verontwaardigd over halvering trams tussen station Berchem en Eksterlaar: “Zoveelste afbouw openbaar vervoer”
  Antwerpen/Borgerhout/Berchem/Deurne

  Groen verontwaar­digd over halvering trams tussen station Berchem en Eksterlaar: “Zoveelste afbouw openbaar vervoer”

  De Lijn had op een infovergadering over de nieuwe keerlus Boekenberglei – Drakenhoflaan – Gitschotellei slecht nieuws. De keerlus Eksterlaar in Deurne-Zuid zal in de loop van dit najaar definitief worden afgesloten. De sporen verkeren in te slechte staat. “Dat betekent een halvering van de dienstverlening tussen het station van Berchem en Eksterlaar”, zegt een verontwaardigde Marij Preneel (Groen), districtsburgemeester van Borgerhout.