Rajon Rondo.
Volledig scherm
Rajon Rondo. © AP

Voormalig NBA-kampioen beschuldigd van bedreigen ex met pistool in bijzijn van kinderen: ‘Je bent dood’

Voormalig NBA-kampioen Rajon Rondo heeft een straatverbod gekregen in Louisville. De 36-jarige Amerikaan die dit seizoen uitkwam voor de Cleveland Cavaliers, zou er zijn ex-vriendin Ashley Bachelor hebben bedreigd met een vuurwapen in het bijzijn van hun kinderen. Volgens de vrouw zou hij haar zelfs met de dood hebben bedreigd. 

 1. Zwembond FINA steekt nek uit in transgender-debat: ‘Je kunt niet een enorm kleine minderheid de wet laten voorschrijven’
  PREMIUM

  Zwembond FINA steekt nek uit in transgen­der-de­bat: ‘Je kunt niet een enorm kleine minderheid de wet laten voorschrij­ven’

  Wereldzwembond FINA nam deze week een duidelijk standpunt in over transgenders in de vrouwensport. Die worden op eliteniveau nu uitgesloten, om competitievervalsing tegen te gaan. Dokter Cees-Rein van den Hoogenband (73), als voorzitter van de medische commissie SMC van de FINA bij de WK in Boedapest aanwezig, geeft uitleg bij de ophef die is ontstaan.
 2. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.