Joy Stubbe
Volledig scherm
Joy Stubbe © Getty Images

Sinnema en Stubbe in drie sets onderuit op EK beachvolley

Jolien Sinnema en Joy Stubbe zijn het EK beachvolleybal begonnen met een nederlaag. Victoria Faye Kjølberg en Ane Guro Tvelt Hjortland uit Noorwegen waren in drie sets net te sterk voor het hoogstgeplaatste Nederlandse koppel: 10-21 21-17 18-16. Sinnema en Stubbe zijn de nummers 14 op de plaatsingslijst.

 1. Officieel onderzoek naar schaakrel Magnus Carlsen en Hans Niemann: ‘Hopen vast te stellen wat er klopt’

  Officieel onderzoek naar schaakrel Magnus Carlsen en Hans Niemann: ‘Hopen vast te stellen wat er klopt’

  De internationale schaakbond FIDE heeft een officieel onderzoek ingesteld naar de rel die is ontstaan rond de schakers Magnus Carlsen en Hans Niemann. Wereldkampioen Carlsen beschuldigt de 19-jarige Amerikaan ervan regelmatig vals te spelen. De zaak speelt al enkele weken en de FIDE zet nu een onderzoekscommissie van drie personen op, die moet achterhalen wat er klopt van de uitlatingen van zowel Carlsen als Niemann.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”