Lev Grinberg in actie tijds de Soudal Open, afgelopen weekeinde in Antwerpen. De jonge Oekraïner maakt volgende week zijn opwachting tijdens het Dutch Open op Bernardus Golf in Cromvoirt.
Volledig scherm
Lev Grinberg in actie tijds de Soudal Open, afgelopen weekeinde in Antwerpen. De jonge Oekraïner maakt volgende week zijn opwachting tijdens het Dutch Open op Bernardus Golf in Cromvoirt. © BELGA

Opvallende deelnemer Dutch Open: 14-jarige Oekraïense amateur Lev Grinberg

De organisatie van het Dutch Open, het internationale golftoernooi volgende week in Cromvoirt, heeft een opvallende deelnemer toegevoegd: de pas 14-jarige Lev Grinberg uit Oekraïne. De jonge golfer maakte afgelopen weekeinde in Antwerpen grote indruk.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.