Volledig scherm
Kyrie Irving speelde met een masker. © Getty Images

Gemaskerde Irving loodst Celtics naar zege

De basketballers van Boston Celtics zetten hun zegereeks onverminderd voort. De ploeg in vorm won van Brooklyn Nets met 109-102 en boekte de dertiende zege op rij. De Celtics zijn fiere leiders in de Eastern Conference van de Amerikaanse NBA.

Kyrie Irving was terug in de ploeg en speelde met een masker. De sterspeler moest een wedstrijd overslaan nadat een elleboogstoot een kleine fractuur in het gezicht had bezorgd. Irving liet zien de scherpte niet kwijt te zijn en maakte 25 punten.

Houston Rockets liet zich inpakken door Toronto Raptors en raakte de koppositie kwijt in de Western Conference. DeMar DeRozan was de uitblinker bij de Raptors met 27 punten. James Harden deed zijn best een nederlaag van de Rockets te voorkomen, maar een topproductie van 38 punten bleek onvoldoende.

Volledig scherm
Kyrie Irving. © Getty Images
  1. Bekking wil in Volvo Ocean Race winnen voor thuispubliek

    Bekking wil in Volvo Ocean Race winnen voor thuispu­bliek

    De Zweedse popgroep Abba zong het in 1980 al luid en duidelijk: 'The winner takes it all'. Bouwe Bekking weet er alles van. De Nederlandse schipper van Team Brunel heeft de eindzege in de Volvo Ocean Race (VOR) voor het grijpen. Maar hetzelfde geldt voor Mapfre (Spanje) en Dongfeng (China). De boot die van deze drie kanshebbers komend weekeinde als eerste aankomt in finishplaats Den Haag, schrijft de dertiende editie van de zeilrace om de wereld op zijn naam.