Frijns wint laatste race van Formule E-seizoen

videoAutocoureur Robin Frijns heeft de laatste race in het kampioenschap van de Formule E op zijn naam geschreven. In New York kwam de 27-jarige Limburger als eerste over de finish in de laatste race in de elektrische raceklasse.

Frijns bleef in zijn bolide van Envision Virgin de Brit Alexander Sims en de Zwitser Sébastian Buemi, die twee seizoenen in de koningsklasse uitkwam, voor. In het klassement om het wereldkampioenschap eindigde Frijns als vierde.

De titel ging naar Jean-Éric Vergne. De Fransman, die in de afsluitende race slechts als zevende finishte, prolongeerde zijn wereldtitel.

Volledig scherm
Robin Frijns in zijn bolide. © AFP
  1. Gouden Toussaint ontspant door te facetimen met puppy

    Gouden Toussaint ontspant door te facetimen met puppy

    Toussaint heeft zich op geheel eigen wijze voorbereid op de finale van de 50 meter rugslag bij de EK kortebaan. Nadat ze in de halve finales met 25,75 seconden een Nederlands record had gezwommen, pakte Toussaint haar telefoon. ,,Tussen de eerste en tweede 50 meter zat anderhalf uur. Ja, wat ga je dan doen? Ik heb eerst heel rustig uitgezwommen en ben toen even gaan facetimen met m’n puppy”, vertelde Toussaint lachend bij de NOS.