Volledig scherm
© AP

Bucks hervatten NBA met winst op Pistons

Milwaukee Bucks heeft de NBA na een onderbreking van een week vanwege de All Star-wedstrijd hervat met een soepele overwinning. Vedette Giannis Antetokounmpo en zijn teamgenoten wonnen met 126-106 bij Detroit Pistons. De best presterende ploeg van dit seizoen was vlak voor de ‘break’ onderuit gegaan bij Indiana Pacers (118-111).

Antetokounmpo, die zondag met Team Giannis de All Star Game nipt verloor van het team van LeBron James, kwam tegen de Pistons tot 33 punten en 16 rebounds. De ploeg uit Milwaukee gaat aan kop in het oosten met 47 overwinningen tegenover slechts acht nederlagen.

Atlanta Hawks versloeg Miami Heat met 129-124, vooral dankzij 50 punten van de uitblinkende Trae Young. James Harden (29 punten) en Russell Westbrook (21) leidden Houston Rockets naar een royale zege op Golden State Warriors (135-105).

  1. De Pacer | Terug naar de eerste Marathon Rotterdam in 1981, met Jacques Valentin

    De Pacer | Terug naar de eerste Marathon Rotterdam in 1981, met Jacques Valentin

    De veertigste jubileumeditie van de Marathon Rotterdam gaat zondag niet door. Toch vonden wij van De Pacer het tijd voor iets bijzonders: een terugblik op de eerste Marathon Rotterdam in 1981. Met Jacques Valentin, derde die dag, halen we anekdotes op over een gedenkwaardige editie in de regen, met vijf rondjes rond de Kralingse Plas en slechts 180 finishers. Van een populair massa-evenement was toen nog geen sprake was, de marathon werd gelopen door een select groepje hardcore pioniers met cola als sportdrank.
  2. Woods en Mickelson met American football-sterren tegenover elkaar in ‘The Match 2'

    Woods en Mickelson met American foot­ball-ster­ren tegenover elkaar in ‘The Match 2'

    Golfgrootheden Tiger Woods en Phil Mickelson willen deze maand opnieuw tegen elkaar uitkomen in een showwedstrijd over achttien holes. Het gaat deze keer om een lucratief liefdadigheidsduel om het leed voor het Amerikaanse publiek tijdens de coronacrisis ietwat te verzachten. De tweede editie van ‘The Match’ krijgt, als het goed is, met twee grote namen uit het American football een extra dimensie.