Volledig scherm
zaalvoetbal stockfoto stock stockdnr © StockPZC

ZVV Hulst heeft jacht op de koploper ingezet

TERNEUZEN - De zaalvoetballers van ZVV Hulst vormen de grootste bedreiging voor koploper Smit Sportprijzen in de eerste klasse Zeeuws-Vlaanderen. De Hulstenaren klopten met 9-5 PIBL-Reintegratie/KMS. 

De verliezende ploeg haakt daardoor voorlopig af in de titelrace. Niek Luime nam vijf doelpunten voor zijn rekening namens de formatie uit Hulst. Chris Seghers, Marvin de Beule, Roy Esseling en Kevin Smet zorgden voor de rest van de productie. 

Leider Smit Sportprijzen had het niet gemakkelijk tegen Aster en keek halverwege tegen een 4-3-achterstand aan. Het kwam uiteindelijk toch nog goed: 7-5-zege. André Siereveld nam twee goals voor zijn rekening, Roy van Ham, Derek en Niels de Booij, Anrico van Hecke en Benno Pladdet zorgden voor de rest van de productie. Voor Aster scoorden Shurandell van Uytrecht (2), Sinan Coban, Aimed Elbonrzakhti en Mehmet Boucheta. 

Wentzler Pauwels haalde uit hard uit (17-1) tegen Du Commerce. De productie werd verdeeld onder Martijn van Passel (6), Yannick Vanhijfte (6) en Dennis van Passel (5). HE Falicity was met 4-2 te sterk (drie treffers van Mevlud Eryürük) voor De Molenhoek.  

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon
    PREMIUM

    Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon

    LISSABON - Zondag zag hij vanaf de tribune hoe Bas Dost met twee goals de overwinning tegen Chaves (2-1) binnensleepte. Een dag later werd hij in de schaduw van Marcel Keizer gepresenteerd als assistent van de nieuwe hoofdtrainer, dinsdag stonden de Nederlanders voor het eerst met de door interlands uitgedunde selectie van Sporting op het trainingsveld. Roy Hendriksen gaf zijn ogen en oren de afgelopen dagen goed de kost en weet dat dit een prachtige stap is. ,,Alles is hier aanwezig om topprestaties te leveren’’, zei de 49-jarige Middelburger.