Volledig scherm
zaalvoetbal stockfoto stock stockdnr © StockPZC

ZVV Hulst heeft jacht op de koploper ingezet

TERNEUZEN - De zaalvoetballers van ZVV Hulst vormen de grootste bedreiging voor koploper Smit Sportprijzen in de eerste klasse Zeeuws-Vlaanderen. De Hulstenaren klopten met 9-5 PIBL-Reintegratie/KMS. 

De verliezende ploeg haakt daardoor voorlopig af in de titelrace. Niek Luime nam vijf doelpunten voor zijn rekening namens de formatie uit Hulst. Chris Seghers, Marvin de Beule, Roy Esseling en Kevin Smet zorgden voor de rest van de productie. 

Leider Smit Sportprijzen had het niet gemakkelijk tegen Aster en keek halverwege tegen een 4-3-achterstand aan. Het kwam uiteindelijk toch nog goed: 7-5-zege. André Siereveld nam twee goals voor zijn rekening, Roy van Ham, Derek en Niels de Booij, Anrico van Hecke en Benno Pladdet zorgden voor de rest van de productie. Voor Aster scoorden Shurandell van Uytrecht (2), Sinan Coban, Aimed Elbonrzakhti en Mehmet Boucheta. 

Wentzler Pauwels haalde uit hard uit (17-1) tegen Du Commerce. De productie werd verdeeld onder Martijn van Passel (6), Yannick Vanhijfte (6) en Dennis van Passel (5). HE Falicity was met 4-2 te sterk (drie treffers van Mevlud Eryürük) voor De Molenhoek.  

  1. Nog een paar maanden en dan valt het doek voor Zeeland Sport

    Nog een paar maanden en dan valt het doek voor Zeeland Sport

    VLISSINGEN - De voetbalvereniging Zeeland Sport, die ook nog een kleine biljartafdeling heeft, houdt aan het einde van dit seizoen op te bestaan. Tijdens een algemene ledenvergadering heeft het bestuur van de zaterdag-vierdeklasser een volmacht gekregen van een meerderheid van de aanwezige leden om het opdoeken van de club formeel voor te bereiden. Daarmee valt komende zomer het doek voor de in 1955 opgerichte Vlissingse club.
  2. Dylan 'Eagle' kan Bruse Boys zelfs in de Verenigde Staten niet loslaten

    Dylan 'Eagle' kan Bruse Boys zelfs in de Verenigde Staten niet loslaten

    BURGH-HAAMSTEDE - Woorden schieten voor Dylan Adelaar (21) tekort als hij wil beschrijven hoe mooi hij het leven vindt als speler van het voetbalteam van de Louisiana State University (LSUS). De enige baaldagen die hij het afgelopen halfjaar had in de Verenigde Staten waren zaterdagen. Dan kwam zijn vorige club Bruse Boys namelijk in actie in de eerste klasse, vaak zonder succes. ,,Helaas heb ik tegen Deltasport (4-1-nederlaag) zelf ook weinig voor elkaar kunnen krijgen’’, sombert hij nog wat na, terugblikkend op het afgelopen weekend.