Volledig scherm
zaalvoetbal stockfoto stock stockdnr © StockPZC

ZVV Hulst heeft jacht op de koploper ingezet

TERNEUZEN - De zaalvoetballers van ZVV Hulst vormen de grootste bedreiging voor koploper Smit Sportprijzen in de eerste klasse Zeeuws-Vlaanderen. De Hulstenaren klopten met 9-5 PIBL-Reintegratie/KMS. 

De verliezende ploeg haakt daardoor voorlopig af in de titelrace. Niek Luime nam vijf doelpunten voor zijn rekening namens de formatie uit Hulst. Chris Seghers, Marvin de Beule, Roy Esseling en Kevin Smet zorgden voor de rest van de productie. 

Leider Smit Sportprijzen had het niet gemakkelijk tegen Aster en keek halverwege tegen een 4-3-achterstand aan. Het kwam uiteindelijk toch nog goed: 7-5-zege. André Siereveld nam twee goals voor zijn rekening, Roy van Ham, Derek en Niels de Booij, Anrico van Hecke en Benno Pladdet zorgden voor de rest van de productie. Voor Aster scoorden Shurandell van Uytrecht (2), Sinan Coban, Aimed Elbonrzakhti en Mehmet Boucheta. 

Wentzler Pauwels haalde uit hard uit (17-1) tegen Du Commerce. De productie werd verdeeld onder Martijn van Passel (6), Yannick Vanhijfte (6) en Dennis van Passel (5). HE Falicity was met 4-2 te sterk (drie treffers van Mevlud Eryürük) voor De Molenhoek.  

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek kan zich opmaken voor duels met Spijkenisse
    VIDEO

    Hoek kan zich opmaken voor duels met Spijkenis­se

    HOEK – Hoek begint de nacompetitie om promotie naar de derde divisie aanstaande dinsdag met een thuiswedstrijd tegen Spijkenisse. De return is zaterdag op het veld van de ploeg die in de derde divisie als zestiende eindigde. Hoek had zich vorige week al verzekerd van deelname aan de nacompetitie maar slaagde er in de laatste competitiewedstrijd niet in om de ongeslagen reeks vast te houden. Op eigen veld ging de ploeg van trainer Jannes Tant met 1-2 onderuit tegen Achilles Veen.