Volledig scherm
zaalvoetbal stockfoto stock stockdnr © StockPZC

ZVV Hulst heeft jacht op de koploper ingezet

TERNEUZEN - De zaalvoetballers van ZVV Hulst vormen de grootste bedreiging voor koploper Smit Sportprijzen in de eerste klasse Zeeuws-Vlaanderen. De Hulstenaren klopten met 9-5 PIBL-Reintegratie/KMS. 

De verliezende ploeg haakt daardoor voorlopig af in de titelrace. Niek Luime nam vijf doelpunten voor zijn rekening namens de formatie uit Hulst. Chris Seghers, Marvin de Beule, Roy Esseling en Kevin Smet zorgden voor de rest van de productie. 

Leider Smit Sportprijzen had het niet gemakkelijk tegen Aster en keek halverwege tegen een 4-3-achterstand aan. Het kwam uiteindelijk toch nog goed: 7-5-zege. André Siereveld nam twee goals voor zijn rekening, Roy van Ham, Derek en Niels de Booij, Anrico van Hecke en Benno Pladdet zorgden voor de rest van de productie. Voor Aster scoorden Shurandell van Uytrecht (2), Sinan Coban, Aimed Elbonrzakhti en Mehmet Boucheta. 

Wentzler Pauwels haalde uit hard uit (17-1) tegen Du Commerce. De productie werd verdeeld onder Martijn van Passel (6), Yannick Vanhijfte (6) en Dennis van Passel (5). HE Falicity was met 4-2 te sterk (drie treffers van Mevlud Eryürük) voor De Molenhoek.  

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.