Volledig scherm
PREMIUM
© PZC

Zoek jezelf in de Zeeuwse topscorerslijst aller tijden; hoe ver sta je achter Adri van Hanegem?

VLISSINGEN - Arjen de Koeijer komt eraan. In vergelijking met de voorgaande seizoenen waren zijn 16 doelpunten in de afgelopen jaargang geen massaproductie, maar hij is wel de belangrijkste belager van Adri van Hanegem die met zijn 370 doelpunten nog steeds de absolute nummer één is in het Zeeuwse topscorersklassement aller tijden.

De Koeijer heeft nog maar vijf spelers voor zich in het klassement. Hij heeft met zijn 254 doelpunten – allemaal gemaakt voor Yerseke – nog wel een eind te gaan om Van Hanegem te achterhalen, maar gezien zijn leeftijd (28 jaar) heeft hij daarvoor nog wel de nodige tijd. Fit blijven is daarvoor wel cruciaal en de laatste jaren heeft De Koeijer wel last van blessures gehad.

Doorzoek de database hier.

Andere nog actieve spelers in de kop van de ranglijst. Mark Minderhoud heeft evenveel doelpunten gemaakt als De Koeijer. De routinier van De Noormannen kondigde eind vorig seizoen aan dat hij er nog een jaartje aan vastplakt. Bij Duiveland pikt Ronald Zwager zijn doelpunten nog structureel mee; hij staat met 240 goals op de (gedeelde) tiende plaats.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement