Volledig scherm
NAC Breda - PEC Zwolle © AD Sportwereld

Zeventienjarige Azzagari maakt op slotdag eredivisie zijn profdebuut

BREDA - Yassine Azzagari heeft woensdagavond zijn debuut in het profvoetbal gemaakt. De pas zeventienjarige Goesenaar mocht op de slotdag van de eredivisie een helft meedoen bij degradant NAC Breda in het duel met PEC Zwolle (0-0).

Trainer Ruud Brood bracht Azzagari meteen na rust binnen de lijnen. De jongeling loste Anouar Kali af. Op dat moment stond het nog 0-0 en in die stand kwam ook met de Zeeuwse middenvelder binnen de lijnen geen verandering meer.

Behalve Azzagari zat ook Jan Paul van Hecke op de bank bij NAC. De verdediger uit Arnemuiden moet echter nog even wachten op zijn officiële debuut in het betaalde voetbal. Dit jaar maakte hij, tegelijkertijd met Azzagari, al wel zijn officieuze debuut voor de club uit Breda.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internationals van Guinee los
    PREMIUM

    Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internatio­nals van Guinee los

    HULST - Terwijl het zonnetje het bezoek aan het terras al zeer aangenaam maakt, gaat ook de lach op zijn gezicht nog wat extra schijnen. Plots een appje van Ibrahima Traoré. Traoré, aanvoerder van Guinee en aanvaller bij het Duitse Borussia Mönchengladbach. ,,Kijk, ook dit dan weer hé. Het hele avontuur; ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven”, zo vat de 25-jarige Sven de Wilde zijn verhaal samen.