Volledig scherm
NAC Breda - PEC Zwolle © AD Sportwereld

Zeventienjarige Azzagari maakt op slotdag eredivisie zijn profdebuut

BREDA - Yassine Azzagari heeft woensdagavond zijn debuut in het profvoetbal gemaakt. De pas zeventienjarige Goesenaar mocht op de slotdag van de eredivisie een helft meedoen bij degradant NAC Breda in het duel met PEC Zwolle (0-0).

Trainer Ruud Brood bracht Azzagari meteen na rust binnen de lijnen. De jongeling loste Anouar Kali af. Op dat moment stond het nog 0-0 en in die stand kwam ook met de Zeeuwse middenvelder binnen de lijnen geen verandering meer.

Behalve Azzagari zat ook Jan Paul van Hecke op de bank bij NAC. De verdediger uit Arnemuiden moet echter nog even wachten op zijn officiële debuut in het betaalde voetbal. Dit jaar maakte hij, tegelijkertijd met Azzagari, al wel zijn officieuze debuut voor de club uit Breda.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Doelman Niels von Hout kopt winnende binnen voor Biervliet: ‘Geweldig om zo een wedstrijd te beslissen’
    PREMIUM

    Doelman Niels von Hout kopt winnende binnen voor Biervliet: ‘Geweldig om zo een wedstrijd te beslissen’

    BIERVLIET - Met nog twee duels voor de boeg kwam zondag zowel Vogelwaarde als Biervliet nog in aanmerking voor rechtstreekse degradatie uit de vierde klasse A. Halverwege de voorlaatste speelronde leek het erop dat de beslissing zou worden uitgesteld tot volgende week zondag. Dat dit niet gebeurde, dankt Biervliet aan zijn doelman Niels von Hout die in de slotfase uit een hoekschop de winnende treffer binnenkopte.