Volledig scherm
Groene Ster viert één van de goals tegen 't Knooppunt. © Mitchell Minnaard

Zenuwslopende slotminuut is Groene Ster er één te veel

VIDEOAMSTERDAM – De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen hebben op bezoek bij landskampioen ’t Knooppunt net niet voor een megastunt gezorgd. De Zeeuwen gingen lang met 3-5 aan de leiding, maar na een knotsgekke slotfase werd het 6-6.

De kampioenen deelden het eerste tikje uit. Via Mo Attaibi werd het 1-0 uit een vrije bal, die was toegekend na een vermeende handsbal van Saïd Bouzambou. Via Tevfik Ceyar werd het vervolgens ook 2-0, maar Saïd Bouzambou maakte daarna de aansluitingstreffer en via Badr Belhadj werd het zelfs gelijk.

Na iets meer dan een kwartier spelen kreeg ’t Knooppunt opnieuw een vrije bal en weer was het raak. Jamal El Ghannouti schoot de 3-2 binnen. Maar Groene Ster liet het er niet bij zitten en knokte zich nog voor rust naar een voorsprong. Mourad Azzanagui maakte gelijk en Achraf Laabich tekende voor de 3-4.

Missie

Met Saïd Bouzambou gewoon binnen de lijnen - voor rust moest hij geblesseerd naar de kant - vervolgde Groene Ster de missie in de tweede helft. En hij was ook belangrijk voor zijn ploeg. Bij de eerste grote kans na rust stuitte Saïd Bouzambou nog op de keeper, maar even later was het wel raak. Tien minuten voor tijd schoot hij na een solo de 3-5 op het bord.

Daarmee leek hij Groene Ster aan een megastunt te helpen, maar in de laatste twee minuten kwam de thuisploeg langszij. Attabi en Issam El Bakkali scoorden. Maar Groene Ster kwam nóg een keer aan de leiding. Met nog 24 seconden op de klok maakte Mourad Azzanagui op het nippertje de 5-6.

Toch was het niet voldoende voor de zege. In de slotseconde van het duel verloor Groene Ster de bal op het middenveld en dat foutje werd afgestraft door Iliass Bouzit. Daarmee bespaarde hij zijn trainer Benhammou een nederlaag tegen de club die hij afgelopen zomer verliet en bezorgde hij Groene Ster een zuur slot van een prima wedstrijd.

Lees ook: 

Groene Ster Vlissingen heeft heel veel uitdagingen

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement