Volledig scherm
PREMIUM
© NB

Zeeuwse voetbalclubs scoren het hoogste cijfer van Nederland: 8,1

WEEK VAN HET AMATEURVOETBALVLISSINGEN - De Zeeuwse voetbalvolgers zijn in algemene zin erg tevreden over hun amateurclub. Die conclusie valt te trekken uit het Nationaal Voetbalrapport, onderdeel van de door het Algemeen Dagblad en aangesloten regionale kranten georganiseerde Week van het Amateurvoetbal.

Uit de enquête blijkt dat lezers van deze krant hun club gemiddeld beoordelen met een 8,1. Dat is het hoogste percentage van alle regio’s waarin de vragenlijsten zijn uitgezet. Het landelijk gemiddelde is 7,9. Gevraagd naar de belangrijkste drijfveer om lid te worden van een amateurvoetbalclub scoren ‘Verbroedering en teamgevoel’ hoog in het Nationaal Voetbalrapport.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen
    PREMIUM

    Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen

    BARENDRECHT - Na iets meer dan een kwartier voetballen, keek Yarick Dorst zaterdagmiddag enigszins vertwijfeld richting het scorebord. De cijfers waren hard en veelzeggend: 0-3. Ook tegen Hoek had Barendrecht zaterdag weinig in te brengen en verloor uiteindelijk met 0-4. Voor de derdedivisionist was het de vijfde nederlaag van het seizoen, waardoor het opnieuw moet vrezen dat het degradatievoetbal gaat spelen. ,,Dit hebben we vorig seizoen helaas ook al meegemaakt’’, aldus Dorst.