Zeeuwse NAC-debutant Yassine Azzagari: ‘Dit is iets waar ik altijd van droomde’

VIDEOBREDA - Voor Yassine Azzagari uit Goes was de wedstrijd tegen PEC Zwolle er wel een om nooit meer te vergeten. De zeventienjarige middenvelder maakte na rust zijn debuut in het eerste van NAC. ,,Dit is iets waar ik van droomde.‘’

Met een glimlach van oor tot oor staat de getructe technicus uit Zeeland de pers te woord na het doelpuntloze gelijkspel. ,,Mijn eerste jaar bij NAC en dan meteen hier mogen spelen voor de fans. Genieten”, glunderde hij. Azzagari verving Anouar Kali in de rust.

,,Toen de trainer naar me toe kwam, na een minuut of 38, begon ik wel een beetje te trillen. Toen gaf hij aan dat ik in de rust mocht warmlopen. Maar daarna kom je op het veld en is het meteen volle focus en ga je alles doen voor een resultaat”, legt hij uit.

Een gelijkspel werd het. Over zijn eigen spel was hij tevreden. ,,Voor mijn gevoel ging het wel goed. Je wil laten zien waar je voor staat als voetballer. Als eerste stap was dit prima. Ik ga nu keihard werken, zal er alles aan doen en hoop dat ik er volgend jaar weer in sta.‘’ 

Volledig scherm
Yassine Azzagari. © BN DeStem
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek zet rood aanlopend Goes met duidelijke cijfers opzij
    DERDE DIVISIE/VIDEO's

    Hoek zet rood aanlopend Goes met duidelijke cijfers opzij

    HOEK – In de eerste Zeeuwse derby ooit in de derde divisie, kwam een uitslag op het scorebord waar vooraf alleen de meest optimistische supporter van Hoek op had gerekend. De Zeeuws-Vlaamse ploeg versloeg het dolende Goes met maar liefst 6-1. De bezoekers kregen voor rust de beste kansen, maar keken halverwege wel tegen een 2-0-achterstand aan. De ploeg van trainer Ruud Pennings raakte na 25 minuten ook nog eens Sherief Tawfik kwijt door een rode kaart en had na rust weinig tot niets meer in te brengen.