Dolf Roks in actie als trainer van het Zeeuws elftal.
Volledig scherm
Dolf Roks in actie als trainer van het Zeeuws elftal. © Marcelle Davidse

Zeeuwse clubman Dolf Roks per direct vertrokken bij Sparta, 35 jaar nadat hij binnenkwam

ROTTERDAM - Het huwelijk tussen Dolf Roks en Sparta is op de klippen gelopen. De voormalig inwoner van Zierikzee kreeg woensdagmiddag van technisch directeur Henk van Stee te horen dat hij per direct geen functie meer had bij de Rotterdamse club. Roks was dit seizoen hoofd jeugdopleiding en combineerde dat met het trainerschap van de Onder 18.

 1. PZC Voetbal Podcast #10: Trainen in België, de cijfers van Luctor en interesse voor Hoek-spelers
  PODCAST

  PZC Voetbal Podcast #10: Trainen in België, de cijfers van Luctor en interesse voor Hoek-spe­lers

  VLISSINGEN - Niet alleen door corona werden dit weekeinde wedstrijden afgelast; ook op veel door regen kletsnat geworden velden kon zaterdag en zondag niet worden gevoetbald. Toch kwam een aantal Zeeuwse clubs de afgelopen dagen nog in actie. Vaak op kunstgras, zoals Hoek, Terneuzen en Hontenisse. Maar in Vogelwaarde speelden ze gewoon op natuurgras, ook omdat het voorlopig zomaar de laatste wedstrijd zou kunnen zijn. Het veld kan de komende weken dan wel herstellen.
 2. Afgelastingen dit weekend: Kloetinge niet in actie, ook Yerseke en Walcheren-Serooskerke van de planning

  Afgelastin­gen dit weekend: Kloetinge niet in actie, ook Yerseke en Walcheren-Seroosker­ke van de planning

  VLISSINGEN - Kloetinge komt zaterdag opnieuw niet in actie. De wedstrijd van de Bevelandse eersteklasser in en tegen Nieuw-Lekkerland gaat niet door in verband met (mogelijke) coronagevallen bij de tegenstander. Ook tweedeklasser Yerseke speelt zaterdag niet, vanwege dezelfde problematiek bij tegenstander VVGZ. Eveneens in de Tweede Klasse E is de wedstrijd Walcheren-Serooskerke van het programma verdwenen.