Het logo van Feyenoord.
Volledig scherm
Het logo van Feyenoord. © Pro Shots

Zeeuws talent Kelvin Neijenhuis wint meet and greet met Guus Til

ROTTERDAM - Kelvin Neijenhuis uit Zierikzee speelt al enkele jaren in de jeugdopleiding van Feyenoord. Het Zeeuwse talent is na de maand september uitgeroepen tot de allereerste Academy Speler van de Maand. De spits van Feyenoord Onder 15 verdiende daarmee een meet and greet met Feyenoord-middenvelder en international Guus Til.

  1. Dies Janse scoort bij debuut in Oranje onder 16, maar winnen lukt net niet

    Dies Janse scoort bij debuut in Oranje onder 16, maar winnen lukt net niet

    VELDWEZELT - Dies Janse was donderdag meteen trefzeker in zijn eerste interland voor Oranje onder 16. De uit Goes afkomstige voetballer, die als linker centrale verdediger speelde, leidde met zijn ploeg tegen België halverwege met 1-0 en zorgde zelf acht minuten na rust voor de 2-0. Toch zal hij gemengde gevoelens aan het oefenduel hebben overgehouden, want de Belgen kwamen in het laatste halfuur nog langszij (2-2).
  2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?