Volledig scherm
Fabian Wilson (links) duelleert op 7 juli 2018 met Feyenoorder Robin van Persie. Het Zeeuws elftal treedt deze zomer tegen een minder aansprekende tegenstander aan. © Ruben Oreel

Zeeuws elftal speelt in Kapelle tegen de nummer zes van Kroatië

VLISSINGEN - Het Zeeuws Elftal speelt deze zomer een oefenwedstrijd tegen Lokomotiva Zagreb. Die ploeg eindigde afgelopen seizoen als zesde in de Kroatische competitie en is begin juli op trainingskamp in Nederland.

Het duel met Lokomotiva Zagreb wordt op woensdag 3 juli gespeeld op het veld van Kapelle, de aftrap is om 19.30 uur. Jong Zeeland speelt vervolgens op zaterdag 27 juli nog een oefenwedstrijd tegen Jong Sparta. Het duel met de tweededivisionist wordt in Burgh-Haamstede gespeeld.

Hoek is met zes spelers hofleverancier van de Zeeuwse selectie, op de voet gevolgd door Kloetinge met vijf spelers, Goes (4) en Vlissingen (3). De Meeuwen en Bruse Boys leveren beiden één speler, terwijl twee spelers van de selectie komen seizoen buiten de provincie spelen, bij AFC en Stedoco. De staf van de Zeeuwse selectie wordt gevormd door Dolf Roks, Mohammed El Bekkaoui, Carel Peterson, Niels Noordhoek, Eduard Vroomen en Carole Traas.

Op maandag 1 juli, twee dagen voor de wedstrijd, traint het Zeeuws Elftal om 19.00 uur op Sportpark ‘t Groene Woud in Kapelle.

Lees meer over de selectie van het Zeeuws Elftal voor de wedstrijd tegen Lokomotiva Zagreb

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement