Volledig scherm
Dennis Kovacevic was zondag belangrijk voor Zeelandia Middelburg. © Rick Sturm

Zeelandia Middelburg boekt derde zege op rij dankzij koningskoppel

MIDDELBURG - Trainer Salim Ben Sellam aast al het hele seizoen op een reeks overwinningen met Zeelandia Middelburg. Nu de laatste duels in zicht zijn, begint de tweedeklasser te draaien. Zondag werd Beek Vooruit over de knie gelegd: 3-1.

Het was de derde opeenvolgende zege voor de groen-witten, die volgend seizoen in het zaterdagvoetbal willen uitkomen.

Koningskoppel

De thuisploeg ging voortvarend van start. Na vijf minuten was de keeper van nummer acht Beek Vooruit al verslagen door Niels Luteijn: 1-0. Dennis Kovacevic leverde de assist. In de 28ste minuut verdubbelde Zeelandia Middelburg de marge. Opnieuw was clubtopscorer Luteijn de gevierde man en kreeg Kovacevic de assist op zijn naam.

Het werd voor de rust nog erger voor Beek Vooruit. Opnieuw sloeg het koningskoppel Luteijn-Kovacevic toe. Dit keer was laatstgenoemde de afmaker, op aangeven van Luteijn.

Opmaat

De heerlijke eerste helft van Zeelandia Middelburg leek een opmaat naar meer. De ploeg van Ben Sellam kreeg ook de nodige kansen, via onder anderen Thomas de Rijke en Luteijn, maar scoorde niet meer in het tweede bedrijf. De bezoekers uit Prinsenbeek redden nog de eer: 3-1.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen
    PREMIUM

    Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen

    BARENDRECHT - Na iets meer dan een kwartier voetballen, keek Yarick Dorst zaterdagmiddag enigszins vertwijfeld richting het scorebord. De cijfers waren hard en veelzeggend: 0-3. Ook tegen Hoek had Barendrecht zaterdag weinig in te brengen en verloor uiteindelijk met 0-4. Voor de derdedivisionist was het de vijfde nederlaag van het seizoen, waardoor het opnieuw moet vrezen dat het degradatievoetbal gaat spelen. ,,Dit hebben we vorig seizoen helaas ook al meegemaakt’’, aldus Dorst.