Zaamslag-aanvaller Ruben de Haas (groen shirt, midden) gaat richting het Kapelle-doel. Aanvoerder Koen Post (rechts) kijkt toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Zaamslag-aanvaller Ruben de Haas (groen shirt, midden) gaat richting het Kapelle-doel. Aanvoerder Koen Post (rechts) kijkt toe. © Camile Schelstraete

Zaamslag sluit rampweek af ‘in stijl’

ZAAMSLAG - Kapelle kwam zaterdag tegen Zaamslag goedkoop aan zijn doelpunten. De 2-4-overwinning van de ploeg van trainer Olaf Filius was grotendeels te danken aan persoonlijke fouten bij de thuisclub. De zeperd van Zaamslag bleef Dominique D’Hooge bespaard. De Belgische trainer stapte twee dagen voor de topper in de derde klasse A op, omdat hij teleurgesteld zou zijn geweest in de kwaliteit van de spelersgroep. Assistent Henk Michels nam zijn taak over.

 1. Kapelle profiteert optimaal van dubbelslag Dig Besuijen
  DERDE KLASSE A

  Kapelle profiteert optimaal van dubbelslag Dig Besuijen

  VLISSINGEN - Twee rake strafschoppen waren voor VCK voldoende voor de winst op Luctor Heinkenszand, waardoor Kapelle de nieuwe leider is in de derde klasse A. Kapelle won met 4-2 bij Zaamslag, profiteerde volop van de misstap van de ploeg uit Heinkenszand en staat nu op de ranglijst drie punten los. RCS, FC Dauwendaele, Goes en Lewedorpse Boys boekten ruime zeges. Eén duel, Patrijzen-Bevelanders, eindigde zonder winnaar.
 1. Bekijk hier alle voetbalsamenvattingen
  Play

  Bekijk hier alle voetbalsa­men­vat­tin­gen

 2. Alle doelpunten I Barcelona onderuit tegen Real Madrid
  Play

  Alle doelpunten I Barcelona onderuit tegen Real Madrid