Zaamslag-voorzitter Jan Dees (links), trainer Dominique D'Hooge en zijn assistent Henk Michels weten dat hun club het best wel eens moeilijk zou kunnen krijgen bij promotie naar de tweede klasse.
Volledig scherm
PREMIUM
Zaamslag-voorzitter Jan Dees (links), trainer Dominique D'Hooge en zijn assistent Henk Michels weten dat hun club het best wel eens moeilijk zou kunnen krijgen bij promotie naar de tweede klasse. © Camile Schelstraete

Zaamslag gaat met een dubbel gevoel op jacht naar promotie

ZAAMSLAG - Net als vorig seizoen is Zaamslag kansrijk in de strijd om een plek in de tweede klasse. Kort voor het nacompetitieduel met Prinsenland, de halve finale zaterdag in Dinteloord, overheersen echter gemengde gevoelens, omdat Zaamslag op voorhand weet dat veel spelers van de huidige selectie er volgend seizoen niet meer bij zijn en het erg lastig blijkt om de spelersgroep kwalitatief op peil te brengen. Laat staan een injectie te geven.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Goes haalt al mooie cijfers in eerste oefenduel
    PREMIUM

    Goes haalt al mooie cijfers in eerste oefenduel

    HALSTEREN - Goes wil dit seizoen dominant voetbal spelen en zoveel mogelijk ballen veroveren op de vijandelijke helft. Dat lukte zaterdag in de eerste oefenwedstrijd bij hoofdklasser Halsteren verrassend goed. Coach Kevin Hollander had de cijfers meteen na het laatste fluitsignaal paraat: 54 keer leverde het vroegtijdig storen van zijn 14 nieuwe gezichten tellende ploeg balbezit op. ,,Natuurlijk zijn we nog lang niet waar we moeten zijn. Aan de bal moet het nog stukken beter. Tot dusver hebben we daar ook nog nauwelijks op getraind. In balbezit de juiste keuzes maken is de volgende stap.”