Volledig scherm

Zaalvoetbal (Topklasse C): Groene Ster 2 wint opnieuw

DEN BOSCH - Voor de vierde keer in vijf wedstrijden zijn de zaalvoetballers van Groene Ster 2 vrijdagavond aan de goede kant van de score gebleven. De nummer twee van de ranglijst versloeg in Den Bosch FCK/De Hommel 2 met 1-3.

De zege op het laaggeklasseerde De Hommel 2 kwam minder makkelijk tot stand dan vooraf de verwachting was. Nadat Amine Elbekkaoui en Aschraf El Bouskaki voor 0-2 hadden gezorgd, kwam de thuisclub nog voor de rust terug tot 1-2. Pas in de tweede helft stelde Mohammed Alhajaji de winst veilig. Door dit resultaat bleef Groene Ster 2 in het spoor van koploper CFM/Transito.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.