Volledig scherm

Zaalvoetbal (Topklasse C): Groene Ster 2 verliest in nacompetitie

VLISSINGEN Voor de zaalvoetballers van Groene Ster 2 begon de nacompetitie vrijdagavond met een teleurstelling. In de jacht op promotie naar de eerste divisie gingen de Vlissingers in eigen huis onderuit tegen Sporting Den Haag 1: 4-6.

Halverwege het duel leidde Groene Ster 2 nog met 2-1 door treffers van Imad Azzanagui en Marcello Tuhuleruw, maar na de hervatting ging het mis. Via 2-3 en 3-4 werd het nog 4-4, maar daarna sloeg Sporting Den Haag met twee treffers beslissend toe. In de tweede helft scoorden Romeo Goelaman en Morad Bobouh voor Groene Ster 2, dat morgen (maandag) de uitwedstrijd met minimaal twee doelpunten verschil moet winnen om alsnog de volgende ronde te bereiken.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.