Volledig scherm
© Paul ten Hacken

Zaalvoetbal (Topklasse C): Groene Ster 2 hard onderuit

DEN BOSCH - Na een serie van negen overwinningen en één gelijkspel moesten de zaalvoetballers van Groene Ster 2 dit weekeinde nog eens genoegen nemen met een nederlaag. 

In Den Bosch ging de ploeg van trainer Azdine Boufrah verrassend onderuit tegen DZV/Biggelaar en Zn. Ondanks een 1-3-voorsprong halverwege het duel met de nummer drie van de ranglijst werd het in de slotfase 5-4. Door doelpunten van Younes Benkhedda, Mohammed Jaddi en Hicham Azzanagui 0-3 liep Groene Ster 2 in eerste instantie vlot weg naar 0-3, maar de spanning kwam terug toen de tegenstander kort voor en kort na de rust tegenscoorde. Amine Elbakkaoui bracht de marge in het verdere verloop nog wel op twee doelpunten, maar van 2-4 werd het uiteindelijk dus toch nog 5-4.

Voor de Vlissingers had die nederlaag tot gevolg dat de voorsprong op CFM/Transito 1 tot twee punten beperkt bleef. DZV/Biggelaar en Zn staat nu derde met een achterstand van vier punten. Er staan nog vijf speeldagen op het programma

  1. Kunnen Hoek en huurling De Backer tegen Lisse het tij keren?

    Kunnen Hoek en huurling De Backer tegen Lisse het tij keren?

    HOEK - Dat de bekerwedstrijd tegen FC Lisse leeft in Hoek, blijkt onder meer uit de twee bussen die woensdag gevuld met sponsors en supporters richting de club in de Bollenstreek rijden. Veel inzittenden zullen zich afvragen of de Zeeuws-Vlaamse hoofdklasser zich kan oprichten, na twee pijnlijke nederlagen op rij. De kans is aanwezig dat trainer Jannes Tant weer een beroep kan doen op Stef de Backer. Toeval of niet: nadat de Belgische verdediger geblesseerd raakte, ging Hoek twee keer onderuit.