Volledig scherm
© Paul ten Hacken

Zaalvoetbal (Topklasse C): Groene Ster 2 hard onderuit

DEN BOSCH - Na een serie van negen overwinningen en één gelijkspel moesten de zaalvoetballers van Groene Ster 2 dit weekeinde nog eens genoegen nemen met een nederlaag. 

In Den Bosch ging de ploeg van trainer Azdine Boufrah verrassend onderuit tegen DZV/Biggelaar en Zn. Ondanks een 1-3-voorsprong halverwege het duel met de nummer drie van de ranglijst werd het in de slotfase 5-4. Door doelpunten van Younes Benkhedda, Mohammed Jaddi en Hicham Azzanagui 0-3 liep Groene Ster 2 in eerste instantie vlot weg naar 0-3, maar de spanning kwam terug toen de tegenstander kort voor en kort na de rust tegenscoorde. Amine Elbakkaoui bracht de marge in het verdere verloop nog wel op twee doelpunten, maar van 2-4 werd het uiteindelijk dus toch nog 5-4.

Voor de Vlissingers had die nederlaag tot gevolg dat de voorsprong op CFM/Transito 1 tot twee punten beperkt bleef. DZV/Biggelaar en Zn staat nu derde met een achterstand van vier punten. Er staan nog vijf speeldagen op het programma

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.