Volledig scherm
© iStock/ThinkStock

Zaalvoetbal (Topklasse C): Groene Ster 2 blijft maar winnen

EINDHOVEN Aan de overwinningenreeks van Groene Ster 2 kwam ook dit weekeinde geen eind. De Vlissingse zaalvoetballers versloegen in Eindhoven middenmoter Botafogo 1 met 3-4 en bleven daarmee de ploeg met de minste verliespunten. Younes Ben Khedda (0-1) en Marcello Tuhuleruw (1-2) scoorden in de eerste helft al. Na de hervatting dreven opnieuw Tuhuleruw en Soufyan Bousantouh de score eerst op naar 1-4, voordat de thuisclub nog terugkwam tot 3-4. In gevaar kwam de zege echter niet.

Groene Ster 2 telt nu achttien punten uit zeven wedstrijden. Koploper CFM/Transito heeft één punt meer maar ook één keer meer gespeeld.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.