Volledig scherm

Zaalvoetbal: Groene Ster 2 afhankelijk van concurrentie

VLISSINGEN - Met nog één speeldag op het programma hebben de zaalvoetballers van Groene Ster 2 nog altijd uitzicht op de derde plaats in de topklasse.

De Vlissingers wonnen hun voorlaatste wedstrijd met 5-4 van Troy/IDEAL Car Rent, maar zijn in het restant van de competitie wèl afhankelijk van DZV/Biggelaar en Zn en DZS/Soccer for Life, die beide een verliespunt minder hebben en bovendien nog een inhaalwedstrijd tegoed hebben. In het duel met Troy moest Groene Ster 2 in elk geval alle zeilen bijzetten om de zege binnen te halen. Voor de rust liep de tegenstander eerst naar 0-2, na de hervatting werd het ook nog eens 2-3. Via 4-4 werd het uiteindelijk dus 5-4. Voor Groene Ster 2 scoorden Imad Azzanagui (1-2 en 2-2), Morad Bobouh (3-3 en 4-3 en Badr Belhadj (5-4).

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.