Volledig scherm
Yarick Dorst (links) speelt dinsdag 6 augustus met Barendrecht in Bruinisse tegen VC Vlissingen. © BSR Agency

Yarick Dorst treft Vlissingen in ‘zijn’ Bruinisse

VLISSINGEN - Voetbalclub VC Vlissingen heeft een extra oefenwedstrijd toegevoegd aan de voorbereiding op het komende seizoen. De naar de eerste klasse gedegradeerde ploeg speelt dinsdag (6 augustus) tegen het naar de derde divisie gedegradeerde Barendrecht. 

De wedstrijd wordt afgewerkt in Bruinisse, op sportpark Volharding van Bruse Boys. Bij Barendrecht komt Vlissingen een provinciegenoot tegen. Yarick Dorst speelt namelijk bij de Zuid-Hollanders. Voor hem is het een extra bijzondere wedstrijd. Hij komt uit Bruinisse en was twee seizoenen geleden nog een sterkhouder bij Bruse Boys. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Istvan Bakx heeft op zijn 33ste toch nog een mooi avontuur te pakken
  PREMIUM

  Istvan Bakx heeft op zijn 33ste toch nog een mooi avontuur te pakken

  DEN BOSCH - Een week geleden vertelde Istvan Bakx over zijn eerste weken bij Spakenburg, de club waar hij dit seizoen eigenlijk zou gaan voetballen. ,,Alleen als er nog iets moois en leuks op mijn pad komt, kan dat nog veranderen’’, zei hij toen met een knipoog. De contacten met Ajax Cape Town waren toen al gelegd, maar lange tijd leek een overgang naar Zuid-Afrika er niet in te zitten. Tot hij zondag werd gebeld en het licht alsnog op groen ging.
 2. Belg Gevaert (42) is nieuwe trainer van Hoek; Destorme stopt per direct

  Belg Gevaert (42) is nieuwe trainer van Hoek; Destorme stopt per direct

  HOEK - Lieven Gevaert wordt de nieuwe trainer van HSV Hoek. De 42-jarige Belg is de opvolger van zijn landgenoot Hugo Vandenheede, die ruim twee weken geleden plotseling opstapte bij de derdedivisionist. Gevaert zat sinds begin mei zonder club, nadat hij was ontslagen bij fusielclub Mandel United. Twee weken geleden was Gevaert toeschouwer bij het oefenduel tussen Hoek en FC Knokke, zaterdag zag hij het bekerduel met SV TOP.