Wouter Duvekot (rechts) namens Terneuzense Boys in actie tegen Nieuwdorp.
Volledig scherm
Wouter Duvekot (rechts) namens Terneuzense Boys in actie tegen Nieuwdorp. © Camile Schelstraete

Wouter Duvekot stapt over van Terneuzense Boys naar Luctor Heinkenszand

HEINKENSZAND - Voetballer Wouter Duvekot stapt in de zomer over van Terneuzense Boys naar Luctor Heinkenszand.

De aanvaller is dit seizoen vanwege blessures nog niet vaak in actie gekomen bij de Zeeuws-Vlaamse eersteklasser. Hij scoorde één keer. Zijn nieuwe club Luctor Heinkenszand is koploper in de derde klasse en mikt daarmee op promotie naar de tweede klasse.

Eerder kwam Duvekot uit voor Kloetinge.

 1. Uit de krant van 12 november 2016: Iedere dag voetbal, dat is wat Verhoene wil
  PREMIUM
  uit het archief

  Uit de krant van 12 november 2016: Iedere dag voetbal, dat is wat Verhoene wil

  Nu het coronavirus iedereen aan huis bindt, duikt de sportredactie van de PZC in het rijke archief. Mooie verhalen uit het recente verleden komen nogmaals online. Vandaag: verslaggever Barry van der Hooft ging op bezoek bij trainer Kenny Verhoene in Jena. ,,Je weet niet hoe het loopt in het leven. Je kunt bijvoorbeeld ziek worden en dan is het ineens over. Daarom geniet ik heel erg van wat ik nu doe.”
 2. Gemengde gevoelens bij Terneuzense Boys
  PREMIUM
  video

  Gemengde gevoelens bij Terneuzen­se Boys

  TERNEUZEN - Terneuzense Boys bivakkeerde het hele seizoen in de onderste regionen van de zaterdag eerste klasse, maar door het besluit van de KNVB om dit seizoen af te sluiten zonder degradanten of promovendi, is de club gered van degradatie. Toch is er bij trainer Hubert van den Hemel nog weinig sprake van blijdschap. ,,Ik zou liever degraderen naar de vierde klasse, als we morgen dan allemaal weer gezond het veld op zouden kunnen gaan.”