Volledig scherm
Oostburg (rood-zwart) speelt volgend seizoen ook in de vierde klasse, © Camile Schelstraete

Woest slotoffensief helpt Oostburg ook niet verder tegen Victoria'03: 2-1-verlies

OUDENBOSCH – Oostburg is tot het gaatje gegaan, maar speelt volgend seizoen ‘gewoon’ weer in de vierde klasse. In de halve finale van de nacompetitie verloor de ploeg van trainer David Almekinders maandag met 2-1 bij Victoria’03.

Halverwege zag het er nog zo rooskleurig uit voor de Zeeuws-Vlaamse formatie. In de 34ste minuut opende – wie anders – Arjen Versluys de score. De clubtopscorer haalde van buiten het strafschopgebied uit en de keeper van Victoria’03 had het nakijken.

Na de pauze ging het tussen de 66ste en 71ste minuut mis. Eerste zorgde Sjoerd Renne voor de gelijkmaker en vijf minuten later had Oostburg-goalie Catsburg geen antwoord op de inzet van Björn Verwater. En toen was het plots 2-1 voor Victoria’03.

Wat Oostburg vervolgens ook probeerde, de bal wilde er niet meer in. Versluys kopte op de lat, een doelpunt werd afgekeurd, in de tiende (!) minuut van de blessuretijd kwam Timo Bertens net tekort om een voorzet binnen te schieten. En na 13 minuten extra tijd was het afgelopen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement