Volledig scherm
De vrouwen van Beach Soccer Zeeland. © Facebook / BSZ

Winst en verlies voor vrouwen van Beach Soccer Zeeland

ALMERE - De vrouwen van Beach Soccer Zeeland hebben zaterdag in Almere gewonnen en verloren. De eredivisieploeg won met 3-1 van BS Alkmaar, maar verloor van KTP Nieuw Roden (4-5). 

Het team dat dit weekend in actie kwam bestond uit Anouk van der Klooster, Lisa van de Mijle, Maartje Looijen, Sylvana Tieleman, Angela Versluis, Corina Luijks en Michelle Meijboom. De vrouwen hadden het zwaar in de tweede wedstrijd omdat Versluis daarin uitviel. De goals werden tegen Alkmaar gemaakt door  een speelster van Alkmaar, Corina Luijks en Angela Versluis. Luijks, Versluis en Sylvana Tieleman scoorden tegen Nieuw Roden. Het was voor BSZ de eerste nederlaag van het seizoen.

De vrouwen van BSZ staan nu tweede op de ranglijst, voorlopig genoeg voor een plek in de halve finale om het Nederlands kampioenschap.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Invaller Abdenbi verlost Hoek tegen FC Lisse
    DERDE DIVISIE VIDEO

    Invaller Abdenbi verlost Hoek tegen FC Lisse

    HOEK – In de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen kon Hoek zaterdagmiddag nog niet overtuigen. Toch stapten trainer Lieven Gevaert en zijn spelers na het thuisduel met FC Lisse met een gevoel van opluchting het veld af. Pas tegen tien man wist de derdedivisionist in de slotfase het verschil te maken. Erwin Franse vond op rechts de ruimte, zijn stiftbal werd aan de tweede paal binnengekopt door de instormende Abdoe Abdenbi (1-0).