Rakph Zegers zoekt contact met de scheidsrechter tijdens het bekerduel tussen zijn oude club SKNWK en zijn nieuwe ploeg Bevelanders.
Volledig scherm
PREMIUM
Rakph Zegers zoekt contact met de scheidsrechter tijdens het bekerduel tussen zijn oude club SKNWK en zijn nieuwe ploeg Bevelanders. © Ernesta Verburg

Winnend weerzien met oude club SKNWK voor Ralph Zegers

NIEUWERKERK - Achter Zeelandia Middelburg en VC Vlissingen eindigde SKNWK het door corona abrupt geëindigde voetbalseizoen vorig seizoen als derde in de vierde klasse. Nacompetitie spelen zat er niet in. Het afscheid van Zegers bij SKNWK werd in besloten groep gehouden. ,,Een beetje vreemd afscheid wel”, kwamen de trainer en oud-voorzitter Arnold Schiettekatte na de wedstrijd overeen. Er werd alsnog een etentje ingepland.

  1. Philippine pakt eindelijk drie punten, VV Steen krijgt een lesje effectiviteit
    PREMIUM
    DERDE KLASSE A

    Philippine pakt eindelijk drie punten, VV Steen krijgt een lesje effectivi­teit

    VLISSINGEN - Philippine is er na vier wedstrijden eindelijk in geslaagd om de eerste drie punten te behalen. De ploeg profiteerde in de tweede helft van windje mee, terwijl VV Steen juist een lesje effectiviteit kreeg in Breda. HVV‘24 benutte opnieuw niet de kansen en de wedstrijd tussen VV Clinge en Sprundel werd op het laatste moment afgelast vanwege een Corona-besmetting bij de uitploeg.