Marijn Wijkhuijs passeert zijn directe tegenstander Mitchel Bormann van Odin’59. Op de achtergrond kijkt Karim Bannani  toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Marijn Wijkhuijs passeert zijn directe tegenstander Mitchel Bormann van Odin’59. Op de achtergrond kijkt Karim Bannani toe. © Orange Pictures

Wijkhuijs heeft zijn rol bij Hoek wel geaccepteerd

HEEMSKERK - Marijn Wijkhuijs kreeg zaterdagmiddag onverwacht een basisplaats bij Hoek, nadat Thomas van Renterghem vlak voor het einde van de warming-up door zijn enkel was gegaan. ,,Ik heb, denk ik, een minuut of vijf gehad om me klaar te maken’’, lachte Wijkhuijs na afloop. ,,Ik dacht vooral: hehe, eindelijk weer eens lekker spelen.’’ Hij maakte tegen Odin'59 de 90 minuten vol en boekte met zijn ploeg een minimale zege (0-1).

Eerst trok hij een pijnlijk gezicht (,,Ik heb een blaar op mijn voet’’), daarna volgde een veelzeggende glimlach. Wijkhuijs (21) kwam de afgelopen tijd weinig aan bod bij Hoek en baalde een paar keer als andere spelers wel een invalbeurt kregen. Hij was niet blij, klaagde een paar keer en vroeg ook een gesprek aan met trainer Hugo Vandenheede. Maar waar andere spelers stopten, ging Wijkhuijs gewoon door.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement