Arvin de Witte (links) maakte de eerste twee goals voor WHS op bezoek bij Tholense Boys
Volledig scherm
PREMIUM
Arvin de Witte (links) maakte de eerste twee goals voor WHS op bezoek bij Tholense Boys © Pix4profs/Iman Fase

WHS houdt met historische zege bij Tholense Boys het goede gevoel vast

DERDE KLASSE BVLISSINGEN – WHS blijft uitstekend presteren in de derde klasse B. Na de 1-3-zege in de derby bij Tholense Boys zijn de groen-witten nog altijd ongeslagen én koploper. Het was bovendien de eerste overwinning in elf jaar van WHS bij Tholense Boys.

 1. PZC Voetbal Podcast #10: Trainen in België, de cijfers van Luctor en interesse voor Hoek-spelers
  PODCAST

  PZC Voetbal Podcast #10: Trainen in België, de cijfers van Luctor en interesse voor Hoek-spe­lers

  VLISSINGEN - Niet alleen door corona werden dit weekeinde wedstrijden afgelast; ook op veel door regen kletsnat geworden velden kon zaterdag en zondag niet worden gevoetbald. Toch kwam een aantal Zeeuwse clubs de afgelopen dagen nog in actie. Vaak op kunstgras, zoals Hoek, Terneuzen en Hontenisse. Maar in Vogelwaarde speelden ze gewoon op natuurgras, ook omdat het voorlopig zomaar de laatste wedstrijd zou kunnen zijn. Het veld kan de komende weken dan wel herstellen.
 2. Hontenisse heeft maar één helft nodig, Biervliet verslaat Vogelwaarde

  Hontenisse heeft maar één helft nodig, Biervliet verslaat Vogelwaar­de

  VLISSINGEN – Slechts twee wedstrijden vonden zondag doorgang in de vierde klasse A. Koploper Hontenisse had op kunstgras aan één helft genoeg om afstand te nemen van Koewacht (3-1). Na de thee verzuimde de ploeg van Veli Eryürük om verder uit te lopen. Vogelwaarde tegen Biervliet speelde zich af op een normale grasmat. Hier waren het de bezoekers die al snel een 0-2-voorsprong namen die zij vervolgens in de tweede helft verder wisten uit te breiden. Pas bij 0-4 wist de thuisploeg wat terug te doen.