Volledig scherm
Khalid El Hattach © PZC

Wereldgoal van Khalid el Hattach half beloond

VIDEOYOGYAKARTA – Twee goals van Khalid el Hattach en drie assists van Said Bouzambou waren maandag niet genoeg voor een overwinning bij het Indonesische SKN Kebumen.

In de tweede poulewedstrijd van het AFF Futsal Club Championship werd het 4-4 tegen Bangkok BTS uit Thailand. Kort voor tijd moest SKN een 4-3-voorsprong prijs geven.

Aan de voormalige Groene Ster-spelers lag het niet. Zij droegen hun steentje bij aan de Indonesische productie. Bouzambou leverde de assists bij de 1-1, 2-1 en 3-2. El Hattach was bij de 2-1 en 3-2 het eindstation.

Met name de 3-2 was om van te likkebaarden. Bouzambou kon de bal in een duel nog net terugleggen op El Hattach die iedereen fopte met een heerlijke stift die onderkant lat binnenviel. Bekijk de goal in de video bij 2 minuut en 5 seconden.

Een dag eerder speelden de Zeeuwen met hun team al met 3-3 gelijk tegen Melaka United uit Maleisië. Die ploeg verloor maandag ruim van de vierde ploeg in deze poule, het Vietnamese Sanatech Khanh Hoa, dat dinsdag de laatste tegenstander is van SKN. De nummers één en twee uit de groep plaatsen zich voor de halve finale.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement