Volledig scherm
IJzendijke (blauw-wit) weet de weg naar de bekerfinale. © Peter Nicolai

Weg naar bekerfinale leidt vrouwen IJzendijke langs derdeklassers

DISTRICTSBEKERSOMEREN - De voetbalsters van IJzendijke spelen in de kwartfinale van het toernooi om de districtsbeker een uitwedstrijd in Brabant. De Zeeuws-Vlaamse vrouwen werden gekoppeld aan Baardwijk.

In Waalwijk, waar de club vandaan komt, treft IJzendijke een zondag-derdeklasser. Zelf speelt het in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal, waarin het koploper is. Baardwijk staat in de derde klasse D eveneens bovenaan.

Er werd bovendien geloot voor het vervolg van het toernooi. Mocht IJzendijke in Waalwijk winnen, treft het de winnaar van het duel tussen derdeklassers GSBW en OJC Rosmalen 2/Emplina. De andere ploegen die nog in het toernooi zitten, zijn Gastel, OVV'67, VVAC/GJS en Geldrop.

  1. ‘Als je nu nog wisselspeler bent bij VC Vlissingen, moet je je zorgen maken’
    voetbal vodcast

    ‘Als je nu nog wisselspe­ler bent bij VC Vlissingen, moet je je zorgen maken’

    VLISSINGEN - Met slechts twaalf spelers reisden de voetballers van VC Vlissingen gisteren af naar Rijpwetering voor het duel met ROAC. De door blessures en schorsingen geplaagde selectie van Kevin Hollander nam drie punten mee door een doelpunt van Thomas de Rijke (0-1). ,,Als er zo weinig spelers beschikbaar zijn en je dan nog wissel staat, moet je je als speler zorgen maken” zegt Barry van der Hooft in de Voetbal Vodcast van deze week.