Volledig scherm
RudeStats © PZC

Weer gaat het mis bij Zeelandia Middelburg

blogMIDDELBURG - Zeelandia Middelburg en de nacompetitie zijn geen gelukkige combinatie. Voor de achtste keer speelde de club dit seizoen in de nacompetitie, nog nooit stond de club na afloop met de handen omhoog. Ook nu weer niet, want Beerse Boys was over twee duels te sterk.

Zeven keer speelde Zeelandia Middelburg nacompetitie voor promotie, evenzoveel keren ging dat mis. En in zes van die zeven keren meteen in de eerste ronde. In de achtste deelname speelde de club nacompetitie voor lijfsbehoud en ook dat ging mis (vorig seizoen).

In de nog prille historie van de fusieclub (sinds 2001) heeft Zeelandia Middelburg inmiddels 21 wedstrijden gespeeld in de nacompetitie. Daarvan heeft de club er slechts 5 gewonnen. Meer dan de helft van de wedstrijden werd verloren (12 stuks) en 4 duels eindigden onbeslist. Check de tabel.

Volledig scherm
© RudeStats

Kijk voor meer statistieken over het Zeeuwse amateurvoetbal op het weblog van PZC-sportverslaggever Rudy Boogert.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon
    PREMIUM

    Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon

    LISSABON - Zondag zag hij vanaf de tribune hoe Bas Dost met twee goals de overwinning tegen Chaves (2-1) binnensleepte. Een dag later werd hij in de schaduw van Marcel Keizer gepresenteerd als assistent van de nieuwe hoofdtrainer, dinsdag stonden de Nederlanders voor het eerst met de door interlands uitgedunde selectie van Sporting op het trainingsveld. Roy Hendriksen gaf zijn ogen en oren de afgelopen dagen goed de kost en weet dat dit een prachtige stap is. ,,Alles is hier aanwezig om topprestaties te leveren’’, zei de 49-jarige Middelburger.