Bram Kot.
Volledig scherm
Bram Kot. © Marcelle Davidse

Waarde moet toch nog op zoek naar een nieuwe trainer

WAARDE - Zaterdag-vierdeklasser Waarde moet alsnog op zoek naar een nieuwe trainer. Er was een akkoord met de huidige oefenmeester Bram Kot, maar die moet de club toch gaan verlaten.

Kot is bezig aan zijn eerste seizoen bij Waarde en bezette voor het stilleggen van de competitie de negende plaats met de ploeg in de vierde klasse B. De club was tevreden over het functioneren van de trainer en bereikte eerder dit seizoen al een akkoord voor een tweede jaar.

Daar komt het echter niet van. Op Facebook meldt Waarde dat Kot tóch afscheid gaat nemen van de club. Vanwege veranderde omstandigheden op zijn werk, zal hij niet meer voldoende tijd hebben alle trainingen te leiden en bij alle wedstrijden aanwezig te zijn. 

  1. Bootcampinstructeur Joost Thoonen zet families nu online aan tot sporten

    Bootcampin­struc­teur Joost Thoonen zet families nu online aan tot sporten

    BIGGEKERKE - Niet alleen de competitieve sporters zitten thuis vanwege de maatregelen die zijn ingevoerd tegen de verspreiding van het coronavirus. Ook veel recreanten hebben momenteel een gedwongen pauze. Natuurlijk, een rondje lopen of fietsen kan nog steeds. Maar sporten in groepen is er even niet meer bij. Of toch wel? J0ost Thoonen van Active Lifestyle Club Middelburg geeft zijn bootcamps nu online en dat blijkt een groot succes.