Volledig scherm
Veli Eryürük. foto: Peter Nicolai

VV Sluiskil vindt in Veli Eryürük nieuwe trainer

SLUISKIL - VV Sluiskil heeft een opvolger gevonden voor Sigi Leest, de trainer die begin oktober al na drie wedstrijden opstapte. De 36-jarige Terneuzenaar Veli Eryürük staat sowieso tot het einde van dit seizoen voor de groep bij de zondag-vijfdeklasser.

Eryürük, ook de grote initiator achter Beach Soccer Zeeland, stond sinds 5 november al op het wedstrijdformulier bij Sluiskil. In drie wedstrijden kon ook hij nog niet zorgen voor de eerste punten voor de nog puntloze hekkensluiter.

De beginnend oefenmeester begon het seizoen nog als speler bij het derde elftal van Terneuzense Boys, maar meniscusproblemen noopten hem tot stoppen. ,,Ik was aardig verrast door het belletje”, erkent Eryürük, die vier jaar terug zelf nog in actie kwam voor de Sluiskillenaren. ,,Maar ik heb ambities en wil m’n trainersdiploma’s ook zeker gaan halen. Natuurlijk staat de club er niet best voor, maar ik heb er een goed gevoel bij.”

Tot nu toe moet hij roeien met de riemen die hij heeft. ,,Zowel het eerste als tweede elftal kunnen maar nét een elftal op de been brengen. Hopelijk kunnen we de komende tijd spelers overhalen om terug te komen. Spelers die eind vorig seizoen nog zijn gestopt.”

Bekijk hier de laatste wijzigingen in de Zeeuwse trainerstombola

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon
    PREMIUM

    Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon

    LISSABON - Zondag zag hij vanaf de tribune hoe Bas Dost met twee goals de overwinning tegen Chaves (2-1) binnensleepte. Een dag later werd hij in de schaduw van Marcel Keizer gepresenteerd als assistent van de nieuwe hoofdtrainer, dinsdag stonden de Nederlanders voor het eerst met de door interlands uitgedunde selectie van Sporting op het trainingsveld. Roy Hendriksen gaf zijn ogen en oren de afgelopen dagen goed de kost en weet dat dit een prachtige stap is. ,,Alles is hier aanwezig om topprestaties te leveren’’, zei de 49-jarige Middelburger.