Volledig scherm
© pzc

Vrouwen Hontenisse vergroten voorsprong

REEUWIJK - De vrouwen van Hontenisse waren op de eerste speeldag na de winterstop opnieuw goed voor de volle winst. Uit tegen RVC’33 werd het na een 0-1-ruststand uiteindelijk 1-2. 

Hoewel de Zeeuws-Vlaamse koploper niet zijn beste spel op de mat legde, was het Lisan van den Broek die in de eerste helft de score opende. Na de hervatting verdubbelde Debby van Regenmortel de marge: 0-2. In de slotfase scoorde RVC’33 nog tegen, maar daarna was de tijd te kort om Hontenisse nog in de problemen te brengen.

Omdat concurrent Antibarbari met 1-2 van BSC verloor, leidt Hontenisse nu met een voorsprong van acht punten op de nummer twee. Antibarbari heeft nog wel een wedstrijd tegoed.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    HOEK - Voor wie er nog aan twijfelde; Hugo Vandenheede kan zijn stem flink verheffen. De Belgische trainer van Hoek is vaak de rust zelve, maar liet er donderdagavond geen twijfel over bestaan dat hij niet tevreden was over enkele spelers. Vandenheede zette iedereen op scherp, want zaterdagmiddag moet Hoek vol aan de bak. In de uitwedstrijd tegen ASWH wil de derdedivisionist de volgende stap richting het winnen van de tweede periode zetten.