Het team van BSZ Ladies, dat in de finale van het NK met 1-0 van Libertas verloor.
Volledig scherm
Het team van BSZ Ladies, dat in de finale van het NK met 1-0 van Libertas verloor. © Beach Soccer Zeeland

Vrouwen Beach Soccer Zeeland nipt onderuit in finale van NK

DEN HAAG - Van de grote delegatie van Beach Soccer Zeeland slaagde één team erin om het NK met goud te verlaten. De JO11-1 bleek zaterdag de sterkste ploeg en eiste de eerste plaats voor zich op. De vrouwenploeg - BSZ Ladies - verloor zondag de finale in Den Haag, het mannenteam was zaterdag al uitgeschakeld.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.