Volledig scherm
PREMIUM
Henk Ceelen, de nieuwe voorzitter van HSV Hoek. © Camile Schelstraete

Voorzitter Ceelen wil de betrokkenheid bij HSV Hoek vergroten

HOEK - Tijdens de algemene ledenvergadering werd Henk Ceelen maandagavond gekozen tot voorzitter van HSV Hoek. De 55-jarige inwoner van het Zeeuws-Vlaamse dorp is bij de derdedivisionist de opvolger van Art van der Staal, die in de zomer van 2018 nog werd gekozen voor een termijn van drie jaar. Van der Staal besloot echter in juni van dit jaar om per direct te stoppen.

Zijn opvolger heeft geen voetbalachtergrond, maar dat ziet hij zelf niet als een tekortkoming. ,,Eerlijk gezegd interesseert voetbal me niet zo heel veel. Zoals meer sporten me niet interesseren’’, vertelt Henk Ceelen. ,,Ik vind het leuker om zelf iets te doen dan naar een wedstrijd te kijken. Voor de gezelligheid kwam ik de afgelopen jaren wel zeer regelmatig in het sponsorhome van Hoek. Ik heb de club en veel mensen zo al enigszins leren kennen.’’

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Overwinning Hoek kost toch nog heel veel kracht
  DERDE DIVISIE/VIDEO

  Overwin­ning Hoek kost toch nog heel veel kracht

  RIJSSEN – Toen Roycel James na 51 minuten uit een vrije trap de 0-3 binnenschoot, leek er geen vuiltje aan de lucht voor Hoek. De ploeg van Lieven Gevaert leek Excelsior’31 eenvoudig over de knie te leggen, maar kwam uiteindelijk nog bedrogen uit. De thuisploeg kwam terug tot 2-3 en was na de rode kaart voor Michel Gerritsen Mulkes zelfs nog dicht bij de gelijkmaker. Die viel niet, dankzij een fantastische reflex van doelman Jordi de Jonghe.
 2. Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper
  video / TWEEDE KLASSE E

  Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper

  VLISSINGEN - Halverwege leek Yerseke met een 2-0-voorsprong nog op weg naar een stunt tegen koploper Nieuwenhoorn, maar de bezoekers zorgden er met drie goals na rust voor dat Yerseke toch met lege handen achter bleef. Oostkapelle/Domburg sloot de Walcherse derby met Arnemuiden (3-2) winnend af en Bruse Boys pakte drie punten in ‘s-Heer Arendskerke. MZC’11 won thuis met 2-1 van DBGC, waardoor de Zierikzeese ploeg oprukte naar de derde plaats op de ranglijst.