Volledig scherm
PREMIUM
Henk Ceelen, de nieuwe voorzitter van HSV Hoek. © Camile Schelstraete

Voorzitter Ceelen wil de betrokkenheid bij HSV Hoek vergroten

HOEK - Tijdens de algemene ledenvergadering werd Henk Ceelen maandagavond gekozen tot voorzitter van HSV Hoek. De 55-jarige inwoner van het Zeeuws-Vlaamse dorp is bij de derdedivisionist de opvolger van Art van der Staal, die in de zomer van 2018 nog werd gekozen voor een termijn van drie jaar. Van der Staal besloot echter in juni van dit jaar om per direct te stoppen.

Zijn opvolger heeft geen voetbalachtergrond, maar dat ziet hij zelf niet als een tekortkoming. ,,Eerlijk gezegd interesseert voetbal me niet zo heel veel. Zoals meer sporten me niet interesseren’’, vertelt Henk Ceelen. ,,Ik vind het leuker om zelf iets te doen dan naar een wedstrijd te kijken. Voor de gezelligheid kwam ik de afgelopen jaren wel zeer regelmatig in het sponsorhome van Hoek. Ik heb de club en veel mensen zo al enigszins leren kennen.’’

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Debuut bij NAC geeft Van Hecke heerlijk gevoel
  PREMIUM

  Debuut bij NAC geeft Van Hecke heerlijk gevoel

  BREDA - Vrijdagavond was het eindelijk zover voor Jan Paul van Hecke. De pas negentienjarige Arnemuidenaar maakte tijdens het duel tussen NAC Breda en Helmond Sport als invaller zijn debuut in het betaalde voetbal. Van Hecke kwam na 78 minuten bij een 4-1-stand binnen de lijnen voor de Spaanse aanvoerder Nacho Monsalve. NAC Breda won de wedstrijd vooral dankzij een sterke eerste helft overtuigend met 5-1 en is de koploper in de Keuken Kampioen Divisie.
 2. VC Vlissingen opent tegen TAC’90, Kloetinge treft oude bekende

  VC Vlissingen opent tegen TAC’90, Kloetinge treft oude bekende

  VLISSINGEN - De KNVB heeft nu ook het competitieprogramma voor de Zeeuwse amateurclubs die in de hoofdklasse of lager spelen bekendgemaakt. Zondag-eersteklasser VC Vlissingen opent de competitie op zondag 22 september met een thuiswedstrijd tegen TAC’90 uit Den Haag. Een week later gaat de ploeg van trainer Kevin Hollander gaat een week later op bezoek bij DHC in Delft. Beide clubs troffen elkaar drie jaar geleden in de hoofdklasse.